Vilkår og betingelsar

Dette er våre generelle vilkår og betingelsar som gjeld på våre turar. Vi syns ikkje det er for mykje å be om, håpar du er samd!

Vilkår og betingelser

Disse generelle vilkåa gjeld mellom Hornelen Via Ferrata AS (heretter kalt HVF) og personen (heretter kalt bestiller) som sjølv eller gjennom andre foretar bestilling på HVFs booking plattform.

Bestillers ansvar

 1. Før ein foretar endeleg bestilling, skal man lese og gjere seg kjend med viktig informasjon/regler om det aktuelle produktet. Bestiller er ansvarlig for at kjøpet er i henhald til eigne ønsker.
 2. Bestiller er ansvarlig for å sikre at opplysningane i bekreftelsen er i samsvar med bestillingen.
 3. HVF tar ikke ansvar for bestillinger som på grunn av tekniske problem ikkje er komen HVF ihende.
 4. Om bestiller skal klatre Olavsrute, har bestiller selv ansvar for å ha klatret Hekseveggen først. Om dette ikke er gjennomført, forbeholder HVF AS seg retten til å annullere bestillingen uten refusjon.

Bestilling og betaling

 1. Alle bestillinger belastast med 100% ved bestilling og blir trekt frå bestillers oppgitte betalingskort på bestillingstidspunktet.
 2. Alle innbetalinger blir innsamla av Adventure Tech AS, på vegne av HVF AS. Betalingsleverandørene våre er Nets og Stripe. 
 3. Etter korrekt gjennomført forhåndsbetaling skal du få ei kvittering til din oppgjevne e-postadresse med bekreftelse/bookingnummer, og med spesifisering av aktivitetane du har bestilt og betalt.
 4. Bestillingen er ikkje gjennomført og ikkje gjeldande i følgande tilfeller:
  • Bestiller mottar ikkje e-post med kvittering eller bookingbekreftelse/bookingnummer og detaljinformasjon om det man ønska å bestille.
  • Kortinnbetalingen avbrytes av ulike årsaker og innbetalinga mislukkast.
  • Betalingen gjennomførast ikkje fullstendig eller korrekt, og beløpet trekkast ikkje frå bestillers konto.
 5. Bestiller må sørge for at ein nåast på den e-post adressen man har oppgitt ved registrering.
 6. Bestiller er ansvarlig for å ta vare på e-postbekreftelsen og ha denne med i utskrevet eller elektronisk form til HVF. 
 7. Ved kjøp av aktiviteter med begrensa kapasitet, gjeld kjøpte billetter kun den datoen og det klokkeslettet som står på bestillingen, og refunderast ikkje.

Avbestilling og endring

 1. Ved avbestilling mindre enn 10 døgn før ankomstdato belastast bestiller 100% av summen av bestillingsbeløpet.
 2. Ved avbestilling mer enn 10 døgn i forvegen er avbestilling kostnadsfritt og bestiller betalast tilbake bestillingsbeløpet. 

Forbehald

HVF tar forbehald om feil i prisar, beskrivelser av tenester eller tekniske problemer som kan oppstå.

Forsikring

Bestiller er ansvarlig for eigne, relevante forsikringer som gjeld reise og bestillerforhold, herunder reise – og fritidsforsikring (inkl. avbestillingsforsikring) og reisansvarforsikring.

Force Majure

HVF kan ikke stå til ansvar for utilfredsstillande verforhald, avlyste turer, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligg utanfor vår kontroll.
Aktiviteter kan bli avlyst ved kraftig lyn og torden, samt andre uforutsatte forhold som ligg utanfor vår kontroll.

Personvern

Personvern kan lesast her.

Hornelen Via Ferrata AS er et norskregistert selskap, org.nr. 930 794 732

Hornelen Via Ferrata AS er eit dotterselskap av Norway Adventures AS, eit norskregistrert selskap, org.nr. 826 472 952

Skroll til toppen